FacebookInstagram

 Praktisk:

 

Simregryde med Mikkel Friis-Holm

Tid: Fredag d. 1. november kl. 18-23

Sted: Herslev Bryghus' Gårdbutik

Pris: 495 kroner + gebyr.

Begrænset antal pladser

Billet: Via Billetten.dk

 

 

Simregryde med Mikkel Friis-Holm

Vinteren nærmer sig, og de kolde vinteraften indbyder til varme og kraftige gryderetter, som simrer i timevis.

Derfor inviterer Herslev Bryghus nu til en aften med simregryde i selskab med Mikkel Friis-Holm.

 Foto: www.friis-holm.dk

Foto: www.friis-holm.dk

Mikkel Friis-Holm er international anerkendt kok. Han har arbejdet med de bedste kokke i Danmark og San Fransisco, og i dag har han halvpart i  Københavns eneste økologisk certificerede kantine, ligesom han kokkererer til fester og lignende.

I hverdagen står han i spidsen for virksomheden Friis-Holm, som importerer og producerer gourmetvarer som te, olivenolier og chokolade. Netop chokoladen spiller en stor rolle i Friis-Holms liv, da han selv producerer sin egen chokolade og har skrevet en opskriftbog, som er som en bibel for alle chokoladeentusiaster.

Simregryde-aftenen starter med en forret bestående af et Herslev Bræt kreeret af Christine Bille Nielsen. Herefter tager Mikkel Friis-Holm over med en simregryde med gris, årstidens grøntsager og kartoffel-selleri-hviløgsmos.

Til dessert tryller Mikkel Friis-Holm med sine chokoladekundskaber, og serverer en drøm af en chokoladekage.

Til at skylle den lækre mad ned, sererer Tore Jørgensen fra Herslev Bryghus en nøje udvalgt ølmenu, som blandt andet byder på juleøl og en lagret Barley Wine fra 2006.

Dette arrangement er en oplagt mulighed for at invitere kæresten, herreklubben eller svigerfamilien på et solidt og velsmagende måltid med spændende øl i vores gårdbutiks skønne rammer.

Det er naturligvis også muligt at købe nogle af gårdbutikkens varer med hjem - det inkluderer blandt andet et bredt udvalg af øl, brændevin og øleddiker.

Prisen for arrangementet er 495 kroner + gebyr, og billetterne købes via http://billetten.dk/event/40465.

 

Herslev Bryghus arrangerer kørsel til Roskilde Station efter arrangementet for 40 kroner. Dette aftales ved ankomsten. Såfremt man rejser med offentlig transport, kan man booke telebus fra Lejre Station. Læs mere her...