FacebookInstagram

 Praktisk:

 

Herslev Bryghus Høstfest

Tid: Lørdag d. 31. august kl. 11-18

Sted: Herslev Bryghus

Pris: Fri entré.

 

 

Høstfest med mad fra lokale leverandørerTraditionen tro inviterer Herslev bryghus til høstfest i slutningen af august. Festlighederne foregår på Bryghuset, hvor en række lokale fødevareproducenter stiller op med hvert deres stand. Her tilbereder de nogle lækre retter, og når du besøger de mange stader, får du et komplet lokaltproduceret måltid, som kan nydes til en øl fra Herslev Bryghus.

Til årets høstfest kan du blandt andet møde:

  • Lejre Økologiske Fødevareselskab med grønt,
  • Mogens Hansen med oksekød af Angus-kvæg fra Dalsbakkegård,
  • Gunnar Páll Gunnarsson med brød,
  • Trine Krebs og Christine Bille Nielsen med vildt og tanker om vildt som lokal mad,
  • Mikkel Friis Holm med chokolade og Just Coffee med kaffe.

Fokus på lokalt vildt

I år inviterer Christine Bille Nielsen og Trine Krebs til samtaesaloner, hvor de vil tale om hvordan vi alle kan sætte mere lokal mad på menuen.  Bille og Trine har netop skrevet en ny kogebog med titlen VILDT, som de tager udgangspunkt i, da de to mener, at flere ville kunne få glæde af lokal mad fra lokale jægere.

Samtalesalonerne varer 20 minutter og starter hver hele time. Alle samtalesalonernes ideer vil efterfølgende blive lagt på bryggeriets hjemmeside, ligesom de bliver overleveret til Borgmester Mette Touborg og Lejres Økologiske Fødevarefællesskab.

Lær mere om bryggeriet

Bryghuset, tapperiet og Herslev Bryghus Gårdbutik er åbne under høstfesten, og du er velkommen til at stille spørgsmål omkring ølproduktionen og bryghusets produkter øl, brændevin og øleddike. Der er naturligvis også mulighed for at købe lidt med hjem fra gårdbutikken.

Herslev Bryghus Gårdbutik er medlem af Regional Madkultur Sjælland og Culinary Heritage Europe. Logoet sikrer kvaliteten af råvarer og retter, der baserer sig på lokale fødevaretraditioner.

Høstfesten er desuden en del af Copenhagen Cooking og et af Økologisk landsforenings ofifcielle høstmarkeder

Vi glæder os til at byde velkommen til Herslev Bryghus Høstfest!